Skapa hotellkänslan hemma!

Våra tips för att skapa  den riktiga hotellkänslan hemma

Vem älskar inte att sova på hotell? Att mötas av en perfekt bäddad säng, få krypa ner mellan de krispigt fräscha, släta lakanen omgiven av mjuka kuddar och fluffiga täcken? Men du behöver inte sova borta för att få den härliga upplevelsen, vi hjälper dig att skapa den exklusiva hotellkänslan hemma!

Hotellkansla hemma 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read more ...

Duka upp för succé! Så fixar du säsongens vackraste och festligaste dukning

Alla årstider har sin charm, men när sommaren står för dörren dignar det av fantastiska festtillfällen: midsommar, bröllop, studentskivor, sommarfester och födelsedagar - tillfällena att fira kring ett vackert dukat bord är många och detär extra roligt att göra det lilla extra och förhöja det goda man tillagat för att locka både gom och öga. Vi delar här med oss av dukningstips som inspirerar året runt - inte bara på sommaren! 

Read more ...

Ta en paus och få nytta gjort samtidigt

- enkelt, smidigt & meditativt vid mangeln

 

Med en mangel blir stora textilier som lakan och dukar enklare att hantera och du får dem släta snabbt och smidigt. Visst, det kan vara lite lurigt när man är nybörjare, men när du fått in vanan gör mangeln i princip jobbet åt dig.

Read more ...

5 gröna växter som kan förbättra din sömnkvalitet

- inred med grönska i sovrummet

Gröna växter gör det inte bara mer trivsamt och snyggt inrett hemma, att omge sig med grönska ger också en mängd hälsoeffekter, varav en är att de bidrar till bättre sömnkvalitet. Detta inte bara tack vare att det gröna lugnar och minskar stress, vetenskapliga studier visar att de också bidrar till en friskare inomhusmiljö och aktivt renar och rensar luften från kemikalier som ofta återfinns i våra hem via t.ex. rengöringsmedel, syntetiska tyger och möbellim. Detta kom amerikanska rymdfartsmyndigheten NASA fram till när deras forskare ville hitta det bästa sättet att rena luften på sina rymdstationer.

Read more ...

Duka upp till fest! - Enkla tips för oslagbar stämning runt bordet

Parmiddagar, födelsedagsfirande, adventsmys, julbord eller nyårsfest. Tillfällena att samlas med nära och kära kring ett uppdukat bord är många och då kan det vara roligt att göra det lilla extra och förhöja det goda man tillagat och locka både gom och öga. Att klä upp bordet med duk och riktiga textilservetter är enligt de flesta pricken över i:et när man bjuder till bords. Och vi bjuder på tipsen på hur du gör!

Read more ...