Tips

Här kan du hitta tips på vad du kan göra med din mangel.

Har du själv någar tips är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss.

Ta en paus och få nytta gjort samtidigt

- enkelt, smidigt & meditativt vid mangeln

 

Med en mangel blir stora textilier som lakan och dukar enklare att hantera och du får dem släta snabbt och smidigt. Visst, det kan vara lite lurigt när man är nybörjare, men när du fått in vanan gör mangeln i princip jobbet åt dig.

Read more ...

Duka upp till fest! - Enkla tips för oslagbar stämning runt bordet

Parmiddagar, födelsedagsfirande, adventsmys, julbord eller nyårsfest. Tillfällena att samlas med nära och kära kring ett uppdukat bord är många och då kan det vara roligt att göra det lilla extra och förhöja det goda man tillagat och locka både gom och öga. Att klä upp bordet med duk och riktiga textilservetter är enligt de flesta pricken över i:et när man bjuder till bords. Och vi bjuder på tipsen på hur du gör!

Read more ...

Egna doftpåsar till linneskåpet

Gör linneskåpet extra härligt med egna doftpåsar

Read more ...

En smart tradition som gör comeback

Hållbarhet, enkelhet och vardagslyxig känsla i ett - en smart tradition som gör comeback

Kallmangling av dukar, lakan och servetter är en månghundraårig tradition i de nordiska länderna. Principen, att med hjälp av två valsar pressa dukar och sänglinne under ett hårt tryck, gör att man på ett enkelt, smidigt och tidsbesparande sätt får sin tvätt slät. I många hushåll har denna tidigare helt självklara, tidsbesparande syssla fallit i glömska eller rationaliserats bort - är du en av dem? Då är det dags att tänka om! Det finns en oändlig massa skäl till att haka på denna trend och fantastiska vana som gör comeback i vardagen. Nedan listar vi några av dem.

Read more ...

Maxa utrymmet i linneskåpet

Maxa utrymmet i linneskåpet i 7 enkla steg

Har du tröttnat på kaos och oordning i dina skåp och lådor hemma? Då är det dags att göra en nystart! Vi ger dig tipsen för att skapa harmoni genom ordning och reda och vi börjar med linneskåpet.

Read more ...